Webbinarium med Magnus Penker på temat ”Innovation by Design”

7 november kl. 10.00 – 11.15 Webbinarium Gratis för intressenter, 300 kr för övriga (exkl. moms)

Varför är innovativa företag så framgångsrika och hur driver man innovationsstrategin i sitt företag? Magnus Penker är en internationellt ledande expert inom området och en nära samarbetspartner till Nässjö Näringsliv. Nu har du möjlighet att delta i ett exklusivt webbinarium där han ger värdefulla råd.

Magnus Penker har hjälpt flera ledande Nässjöföretag i deras innovationsarbete, bland annat Prysmian, Ragnars Inredningar och Lanab och är även en av kompetenserna i vårt affärsutvecklingsprojekt Evolve. I sin nya bok ”Innovation by Design” går han och kollegan Gerry Purcell på djupet med innovationsledning och hur en sådan strategi kan skapa konkurrensfördelar. Boken baseras på data från över 10 000 företag i 105 länder. Under webbinariet kommer Magnus Penker att dela med sig av de viktigaste slutsatserna gällande strategisk innovationsledning, verktyg och tillämpningar i olika typer av organisationer. Han kommer också att ge oss nya insikter i hur innovationsinsatserna kan kopplas till hållbar tillväxt. Webbinariet gästas även av Ragnars Inredningar och Lanab, som kommer att ge inblick i hur de på ett framgångsrikt sätt har jobbat med innovationsutveckling i sina verksamheter.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 4 november. Vi skickar en länk den 5 november.




Fler utbildningar & events

I Nässjö kommun och i närområdet finns det alltid något på gång för dig som företagare! Här kan du hitta både våra egna och våra intressenters event och utbildningar.